Home / Articles Butlletí / Recull de les principals notícies sobre llengua publicades durant de l’any 2018

Recull de les principals notícies sobre llengua publicades durant de l’any 2018

El Centre de Documentació de Política Lingüística ha elaborat una selecció de les principals notícies periodístiques publicades durant l’any 2018 relacionades amb la llengua. Hi trobareu informació sobre els temes més destacats durant 2018, com ara la celebració de l’Any Fabra, informació sobre les activitats més destacades de la DGPL, els cursos del CPNL, la immersió lingüística i el model educatiu o la situació de la llengua als diferents àmbits i territoris de parla catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca