Home / Articles Butlletí / La llengua en el judici del Tribunal Suprem sobre el procés (Josep Cruanyes i Tor)

La llengua en el judici del Tribunal Suprem sobre el procés (Josep Cruanyes i Tor)

El Blog de la Revista de Llengua i Dret ha publicat un nou apunt sobre la vulneració dels drets lingüístics, el dret de defensa i el dret a un judici just que té lloc en el judici sobre el procés al Tribunal Suprem. L’advocat Josep Cruanyes i Tor reflexiona sobre la normativa en matèria de dret lingüístic que s’hauria d’haver aplicat en el judici sobre el procés i denuncia que el TS tracta la llengua catalana com si fos una llengua estrangera i no una llengua oficial. L’apunt porta per títol “La llengua en el judici del Tribunal Suprem sobre el procés” i ja el podeu llegir al Blog de la Revista de Llengua i Dret.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca