Home / Articles Butlletí / Nou apunt de terminologia jurídica: requeriment /requisit

Nou apunt de terminologia jurídica: requeriment /requisit

El portal Terminologia Jurídica ha publicat un nou apunt sobre terminologia jurídica. Aquesta vegada tracta els termes requeriment i requisit, els defineix i n’apunto els usos correctes. L’apunt l’ha elaborat el Departament d’Assessorament Lingüístic del Parlament de Catalunya, consulteu-lo.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca