Home / Reflexions dels ex presidents / Ignasi Puig Ventalló / Entrevista al president del Consell de l’Advocacia Catalana, Ignasi Puig Ventalló, al Diari Expansión

Entrevista al president del Consell de l’Advocacia Catalana, Ignasi Puig Ventalló, al Diari Expansión

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Ignasi Puig Ventalló, proposa que Judicatura i advocacia avancin plegats, amb decisions conjuntes, perquè la ciutadania torni a confiar en la justícia. Podeu recuperar aquí: Expansión, l’entrevista publicada dilluns, 4 de febrer de 2019, al diari Expansión

 

Entrevista a l’edició impresa

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca