Home / Sin categoría / Reforma de la Normativa de l’Advocacia Catalana

Reforma de la Normativa de l’Advocacia Catalana

El DOGC núm. 7799, de 30.1.2019 publica la Reforma de la Normativa de l’Advocacia Catalana aprovada pel Consell i declarada adequada a la legalitat pel Departament de Justícia, aplicable a partir del 19 de febrer de 2019.

 

 

 

DOGC

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca