Home / Reflexions dels ex presidents / Ignasi Puig Ventalló / Article d’opinió del president del Consell de l’Advocacia Catalana, Ignasi Puig Ventalló, al Diari Ara

Article d’opinió del president del Consell de l’Advocacia Catalana, Ignasi Puig Ventalló, al Diari Ara

Clicant en aquest enllaç: La paradoxa de la Justícia,  podeu llegir les reflexions del president del Consell de l’Advocacia Catalana, Ignasi Puig Ventalló, a l’article d’opinió del diari Ara, publicat el 30 de gener de 2019.

Article a l’edició impresa

 

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca