Home / Articles Butlletí / Nou monogràfic dedicat a Pompeu Fabra

Nou monogràfic dedicat a Pompeu Fabra

La Revista de Catalunya ha dedicat un número monogràfic a Pompeu Fabra, que té com a objectiu mostrar la faceta cívica de Fabra al costat de la ben coneguda faceta de gramàtic. El monogràfic porta per títol Pompeu Fabra: llengua, civisme, país i està coordinat per Lluís Duran i Jordi Manent.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca