Home / Articles Butlletí / Corpus de Trobadors

Corpus de Trobadors

El Corpus des Troubadours té com a propòsit contribuir al coneixement i la recerca de la cultura trobadoresca, i també a oferir als occitanistes i als lectors apassionats dels trobadors accés fàcil a un gran ventall de poemes trobadorescos. El corpus inclou fins 1409 poemes escrits de la mà de 216 autors. És un projecte promogut per l’Institut d’Estudis Catalans i la Union Académique Internationale. El web disposa d’un apartat que permet fer cerques i un catàleg que inventaria tots els continguts.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca