Home / Articles Butlletí / Mor als 87 anys l’escriptor en llengua occitana Pèire Pessamessa

Mor als 87 anys l’escriptor en llengua occitana Pèire Pessamessa

Pèire Pessamessa, escriptor en llengua occitana, formava part de la nova generació d’escriptors de 1956, en els anys de represa cultural de l’occitanisme de després de la Segona Guerra Mundial. Va conrear la poesia i la novel·la. Destaquem la seva trilogia De fuòc amb de cendre (1973-78), com a crònica de la generació de postguerra. També va treballar en el món periodístic i va participar en la promoció de la ràdio i el cinema en occità.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca