La nova versió de Telegram incorpora el català

La plataforma de missatgeria instantània Telegram ha incorporat el català a les seves opcions d’idioma, llengua que es troba disponible per a dispositius Android, iOS, TDesktop i macOS. Activar l’opció idiomàtica en català és senzill, si l’aparell està configurat en català, l’usuari rep el suggeriment de configurar Telegram en aquesta llengua; en cas contrari, cal anar a l’apartat llengües de la configuració de l’aplicació i seleccionar el català d’entre les llengües disponibles.

La funcionalitat ha estat desenvolupada per la plataforma oficial de Telegram amb la col·laboració de voluntaris, molts d’ells de Softcatalà.  La traducció en català del Telegram està gairebé completa, però cal mantenir-la de forma regular i, a aquest efecte, Softcatalà ha obert un grup de voluntaris.

Related Articles

Back to top button