Home / Articles Butlletí / Web del mes: Nou diari digital especialitzat en la llengua catalana

Web del mes: Nou diari digital especialitzat en la llengua catalana

El Diari de la llengua. El diari del català és un nou mitjà digital centrat en la llengua catalana. La publicació, que s’ha estrenat aquesta tardor i està dirigida pel periodista Raül G. Aranzueque, oferirà reportatges en profunditat de temes relacionats amb el català, i també qüestions relacionades amb altres llengües i entrevistes amb personatges rellevants en l’estudi, la promoció i la defensa del català.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca