Home / Servei lingüístic / Ja ha sortit publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (desembre 2018)

Ja ha sortit publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (desembre 2018)

Ja ha sortit el número de desembre del Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua, que informa sobre les últimes novetats del llenguatge jurídic català i altres notícies relacionades amb la llengua catalana en general. Destaquem les notícies següents:

Us convidem a llegir el Butlletí complet.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca