Home / Articles Butlletí / Diversitat funcional o discapacitat?

Diversitat funcional o discapacitat?

El TERMCAT ha publicat un apunt sobre el nou terme diversitat funcional, una denominació que busca substituir el terme discapacitat a pesar de no tenir el consens de tot el sector. L’apunt del TERMCAT descriu l’estat de la qüestió, explica el concepte de discapacitat i analitza des del punt de vista lingüístic el terme diversitat funcional.

Consulteu l’apunt.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca