El Comitè d’Experts de la CELRoM visita Política Lingüística

Aquest mes de desembre una delegació oficial del Comitè d’Experts de la Carta europea de les llengües regionals o minoritàries del Consell d’Europa ha visitat la Direcció General de Política Lingüística per atendre el punt de vista de la Generalitat de Catalunya sobre l’acompliment de la Carta Europea de les Llengües Regionals i Minoritàries (CELRoM). La delegació estava formada per Fernando Ramallo Fernández, Dieter Halwachs, René De Groot i Csaba Pákozdi, als quals es va informar sobre les nombroses vulneracions de la carta infringides per l’Estat espanyol.

Quines són les principals vulneracions de la CELRoM?

Més informació sobre la Carta europea de les llengües regionals o minoritàries del Consell d’Europa.

Related Articles

Back to top button