Nou diccionari: Diccionari de terminologia policial català-castellà-anglès

Les pàgines del diccionari són el resultat de la tasca de compilació de conceptes que va iniciar el comissari Antoni Permanyer fa més de dues dècades, completada per l’anàlisi i ordenació científica que ha dut a terme la facultativa documentalista Rosa Ruiz.

L’obra, publicada en paper i digitalitzada en pdf, forma part de la col·lecció “Temes de Seguretat” que edita la Diputació de Barcelona i ha estat revisada pel TERMCAT, que ha supervisat totes i cadascuna de les paraules i expressions que hi consten.

Aquest primer diccionari de terminologia policial català-castellà-anglès conté 4.304 paraules i recull tant paraules d’argot i col·loquials com expressions tècniques del món judicial i policial (conceptes policials, penals, processals i criminals). És una eina especialment útil per als tècnics municipals que presten atenció als turistes; i també per als professionals de la policia en les col·laboracions operatives amb cossos d’altres països. A la vegada, es fa ressò de les varietats socials d’on sorgeix el lèxic que els cossos de seguretat han de dominar per fer la seva feina, convertint-se en una eina molt pràctica per facilitar la lluita contra el crim i la delinqüència.

Consulteu-ne la versió en pdf: Diccionari policial català-castellà-anglès

Related Articles

Back to top button