Home / Articles Butlletí / 17 de desembre: Cloenda Any Pompeu Fabra

17 de desembre: Cloenda Any Pompeu Fabra

La cloenda de l’Any Fabra tindrà lloc el dilluns 17 de desembre, a les 18.30 h, a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya (plaça de les Arts, 1). El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, presidirà l’acte anomenat Estimat Mestre, que comptarà amb l’assistència de la consellera de Cultura, Laura Borràs, i la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa.

Dirigit per Carme Portaceli, Estimat Mestre posarà en relleu les dimensions que ha tingut la commemoració i la implicació d’ajuntaments, associacions, universitats i entitats de tot Catalunya.

Informació per a les inscripcions

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca