Home / Articles Butlletí / S’acosta el Nadal i busques joguines en català?

S’acosta el Nadal i busques joguines en català?

Plataforma per la Llengua disposa de la web jocsijoguines.cat, actualitzada permanentment, que dona a conèixer l’oferta que hi ha en català de jocs, joguines, videojocs i altres materials orientats als infants i joves.

La web disposa d’un cercador en què es pot buscar mitjançant una paraula clau la joguina que es necessita, i també d’una llista de fabricants de joguines en català. Aquest espai web, a més, busca conscienciar les empreses de la importància de tenir en compte la nostra llengua i que la incloguin a l’hora de comercialitzar i distribuir productes per als infants del nostre país.

Web: https://jocsijoguines.cat/

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca