Home / Articles Butlletí / L’idioma dels senyals de trànsit: resulta exigible la retolació en castellà dels anomenats panells complementaris? – Joan Manel Fernández

L’idioma dels senyals de trànsit: resulta exigible la retolació en castellà dels anomenats panells complementaris? – Joan Manel Fernández

blog revista llengua i dretDestaquem una entrada del Blog de Llengua i Dret, en concret, l’entrada firmada per l’expert Joan Manel Fernández Barrios, lletrat consistorial de l’Ajuntament de Barcelona (Direcció de Serveis Jurídics, Àrea del Contenciós), que aborda el tema de la llengua catalana en què estan retolats els senyals de trànsit. El títol de l’entrada és “L’idioma dels senyals de trànsit: resulta exigible la retolació en castellà dels anomenats panells complementaris?”. Us convidem a llegir-la.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca