Home / Servei lingüístic / Ja ha sortit publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua que correspon al mes de novembre

Ja ha sortit publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua que correspon al mes de novembre

Ja podeu consultar el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua que recull les principals novetats sobre el català jurídic i la llengua catalana en general que han succeït el mes de novembre. Destaquem les notícies següents:

Us convidem a llegir el Butlletí complet.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca