Home / Articles Butlletí / Concurs #Optimot10

Concurs #Optimot10

Per celebrar els 10 anys, Política Lingüística ha convocat el concurs en línia #Optimot10, amb el lema Optimot, 10 anys donant respostes! El concurs es basa en el coneixement del cercador mateix i de les seves eines i canals. Del 19 al 22 de novembre es van publicar 10 preguntes diàries al web del concurs i els guanyadors van ser les persones que van obtenir el màxim d’encerts en les preguntes del dia. El guanyadors es poden consultar en aquesta web i el dilluns 3 de desembre es lliuraran els premis a les persones guanyadores. Els premis són una tauleta digital, una subscripció anual al Club de Cultura TR3SC, una invitació doble a la Ruta Pompeu Fabra i un lot de llibres.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca