Home / Articles Butlletí / Ja es pot consultar el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (octubre 2018)

Ja es pot consultar el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (octubre 2018)

Ja podeu consultar el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua que correspon al mes d’octubre i que fa un recull de notícies sobre el llenguatge jurídic català i la llengua catalana en general. En destaquem les següents:

 

Consulteu el butlletí complet.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca