Home / Reflexions dels ex presidents / Julio J. Naveira Manteiga / Reunió del president i vicepresident Consell Advocacia Catalana amb la consellera de Justícia

Reunió del president i vicepresident Consell Advocacia Catalana amb la consellera de Justícia

Reunió del president i del vicepresident del Consell de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira i Josep Medina, amb la nova consellera de Justícia, Ester Capella, per presentar-li les reivindicacions de l’advocacia en relació a la professió i a la Justícia, amb molt bona acollida.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca