Home / Articles Butlletí / Ja.cat, el nou escurçador d’URLs en català

Ja.cat, el nou escurçador d’URLs en català

ja.cat és un escurçador d’URLs en català desenvolupat per Dinahosting i la Fundació puntCAT. Amb ja.cat es poden personalitzar les URLs i també crear enllaços més curts i fàcils de recordar. Aquest servei és totalment gratuït i no cal registrar-se per fer-lo servir.

Accediu al web

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca