Els Premis ‘Valors’ de l’Advocacia Catalana reconeixen la Fundació Arrels, Helena Maleno i Eva Labarta, per la seva defensa dels drets humans

El Consell de l’Advocacia Catalana va celebrar aquest mes de juny la cinquena edició dels Premis ‘Valors’, uns guardons que distingeixen aquelles persones i entitats que destaquen per la seva defensa dels drets humans i que, amb la seva labor, contribueixen a lluitar contra les injustícies. Els premis han estat lliurats a:

  • La Fundació Arrels, Premi ‘Valors’ a la lluita per la justícia social, per la seva tasca solidària i d’acompanyament a les persones sense llar i per la seva capacitat de compromís i de mobilització de voluntariat.
  • La periodista i activista Helena Maleno, Premi ‘Valors’ a la defensa dels drets humans, per la seva tasca contra les vulneracions dels drets de les persones migrants , la lluita contra el tràfic de persones i la condemna a l’explotació d’éssers humans.
  • L’advocada Eva Labarta, Premi ‘Valors’ a l’advocacia compromesa, per ser un exemple a seguir tant per la seva trajectòria com a advocada defensora dels drets humans com per la seva qualitat personal i la tasca solidària que du a terme a través de l’Associació que presideix Marc Palmés-Nens de Katana.

Més informació

Related Articles

Back to top button