Terminologia sobre els nous drets en matèria de protecció de dades

L’entrada en vigor de la nova reglamentació europea comporta també la incorporació de nous drets, que s’afegeixen als que ja tenien totes les persones interessades. Això ha obligat les empreses i organitzacions a actualitzar les seves polítiques de privacitat i, en molts casos, a demanar la confirmació per a l’ús de les dades personals.

El TERMCAT ha elaborat una nova infografia per difondre els termes bàsics referits als drets que reconeix el nou Reglament general de protecció de dades. La infografia presenta els termes definits, i amb els equivalents en castellà i anglès. Hi trobareu, doncs, termes com ara dret a l’oblitdret a la portabilitat de les dadesdret de supressió, etc. La infografia es presenta acompanyada d’un apunt en què es comenten els termes destacats.

Related Articles

Back to top button