Home / Articles Butlletí / El personal del Col·legi d’Advocats de Lleida rep formació en llenguatge administratiu català

El personal del Col·legi d’Advocats de Lleida rep formació en llenguatge administratiu català

Aquest mes de maig la Comissió de Llengua ha format el personal del Col·legi d’Advocats de Lleida en llenguatge administratiu català. La formació va consistir en un curs intensiu de sis hores en què es van abordar les qüestions gramaticals més conflictives en la redacció administrativa, la terminologia i fraseologia de l’àmbit i també les convencions més habituals que cal emprar en els textos administratius (usos de majúscules, l’escriptura de la data, l’ús del tractament de vós, etc.). El curs va combinar exposicions teòriques amb exercicis pràctics en què es van tenir en compte les novetats de la nova normativa de la llengua catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca