14 i 15 de juny: IV Jornades “La recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana”

Les IV Jornades “La recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana” tindran lloc els propers 14 i  15 de juny a la sala Nicolau d’Olwer a l’Institut d’Estudis Catalans (Barcelona). Amb aquesta quarta trobada d’investigadors, la Xarxa CRUSCAT de l’IEC mostra la consolidació d’una activitat que té com a objectiu nuclear visualitzar en el seu conjunt la recerca en curs o acabada de realitzar. Aquesta posada en comú permetrà avançar en el coneixement intern de les temàtiques que s’hi aborden i, alhora, projectar-les internacionalment.

La Xarxa CRUSCAT és una xarxa científica que depèn de l’Institut d’Estudis Catalans i aplega diversos centres i grups de recerca que treballen sobre la situació i l’evolució del català. El principal objecte d’estudi són els usos, els coneixements i les representacions de la llengua.

Consulteu el programa

Related Articles

Back to top button