Home / Articles Butlletí / elseullibre.cat

elseullibre.cat

Voleu estar al corrent de tots els llibres que s’han publicat en català?

Elseullibre és una iniciativa sense ànim de lucre per promoure el llibre en català. Consisteix a mantenir informats els seus subscriptors (la subscripció al servei és gratuïta) de tots els llibres que s’acaben de publicar en català sobre els temes que s’hagin marcat prèviament. Elseulilbre.cat no ven llibres, només facilita la informació perquè els subscriptors en puguin tenir coneixement.

La web informa sobre els llibres publicats en l’àmbit de l’Estat espanyol, i ben aviat tindrà en compte els d’Andorra, l’Estat francès i l’Alguer. Les dades són extretes de l’ISBN, d’accés lliure.

Accediu al web.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca