Home / Articles Butlletí / 10 de maig, jornada “Homenatge de l’Enginyeria a Pompeu Fabra” (Barcelona)

10 de maig, jornada “Homenatge de l’Enginyeria a Pompeu Fabra” (Barcelona)

Amb motiu del 150è aniversari del naixement de Pompeu Fabra, enginyer industrial químic, l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya organitzen, dins els actes de celebració de l’Any Pompeu Fabra 2018, un homenatge, amb aportacions genuïnes i originals, del perfil de Pompeu Fabra des de l’òptica de l’enginyeria. Hi participen, entre d’altres, Teresa Cabré, Mercè Lorente i altres membres de l’IEC.

Per a més informació sobre el programa i la inscripció: http://www.eic.cat/jornades/1099477

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca