Home / Articles Butlletí / La llengua dibuixada, d’Enric Larreula

La llengua dibuixada, d’Enric Larreula

L’obra La llengua dibuixada, del santcugatenc Enric Larreula, porta per subtítol Història il·lustrada de les vicissituds de la llengua catalana en els temps de la suposada normalització.

L’autor, amb una visió perfectament lúcida de l’entorn i una capacitat genuïna per extreure’n els detalls més essencials, reflecteix les seves reflexions de caire lingüístic en acudits gràfics, els quals són una peça imprescindible per entendre el camí que ha fet la llengua des del final (teòric) del franquisme. Aquests acudits són, precisament, el punt de partida d’aquest llibre.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca