Home / Articles Butlletí / 13 i 14 d’abril: Jornades de la Secció Filològica de l’IEC

13 i 14 d’abril: Jornades de la Secció Filològica de l’IEC

Des de 1990, la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans, en exercici de la funció que té encomanada d’acadèmia de la llengua, visita periòdicament indrets diversos de la geografia lingüística del català.  La Secció persegueix un doble objectiu: donar a conèixer el seu treball regular als diversos actors del territori i, al mateix temps, informar-se de l’estat del català i dels anhels, percepcions i reivindicacions de la gent del país.

Enguany, les jornades se celebraran a l’Alt Empordà, en concret, a Castelló d’Empúries. En aquestes jornades, reflexionarem sobre la construcció literària de l’Empordà, sobre el pes que ha tingut en la fixació de la llengua catalana i sobre l’evolució del mite de l’Empordà. I recordarem Modest Prats, nascut a Castelló d’Empúries, i Maria Àngels Anglada, que va fer de l’Empordà la seva terra d’adopció.

Programa de les Jornades de la Secció Filològica a Castelló d’Empúries (2018)

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca