Home / Articles Butlletí / Bèlgica: una lliçó de drets i llengua

Bèlgica: una lliçó de drets i llengua

Arran de l’exili del govern de Catalunya a Bèlgica, hem vist treballar el sistema judicial belga: un sistema que, a diferència de l’espanyol, garanteix els drets lingüístics dels ciutadans. A la regió bilingüe de Brussel·les, les parts poden escollir la llengua, d’entre les dues oficials, que farà servir el jutge i en què es tramitarà tot el procediment. Així ho ha explicat Òscar Escuder, president de la Plataforma per la Llengua en un article publicat aquest mes de novembre al diari Ara. Us convidem a llegir l’article.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca