Home / Drets Humans / Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ

Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ

El Consell de l’Advocacia Catalana se suma a l’acció de sensibilització impulsada per l’Institut Català de les Dones (ICD):   Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ en el marc de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

Tal i com diu la Llei del dret de les dones a eradicar la violència masclista, els drets de les dones són drets humans. La violència masclista és una greu vulneració d’aquests drets i un impediment perquè les dones puguin assolir el ple desenvolupament dels seus drets i la igualtat d’oportunitats.

Des de l’Advocacia se seguirà treballant mitjançant les lleis i els instruments legals per a poder eradicar la violència masclista i avançar cap al dret bàsic que té tota dona de viure sense cap mena de violència.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca