Novetats sobre el Butlletí d’actualitat jurídica i formativa del CICAC editat per vLex

Gràcies a l’acord subscrit entre l’editorial vLex i el Consell de l’Advocacia Catalana, amb l’objectiu d’introduir millores i eficàcia al servei d’informació jurídica, ens complau informar-vos  que a partir de l’octubre de 2017 el Butlletí d’actualitat jurídica i formativa que edita vLex en exclusiva per al CICAC deixarà de ser diari i tindrà una periodicitat setmanal. D’aquesta manera, rebreu  la informació seleccionada i més destacada de la setmana en un únic dia, que serà els dijous de cada setmana.

A part del butlletí setmanal, rebreu  el primer dimarts de cada mes un butlletí especial amb la jurisprudència més destacada. El nou contingut serà en català i contindrà tant els resums de les resolucions seleccionades  com enllaços a tota la informació que hi estigui estrictament relacionada (articles normatius, jurisprudència a què fa referència, entre altres).

Consell de l’Advocacia Catalana

Related Articles

Back to top button