Home / Articles Butlletí / Novetats sobre el Butlletí d’actualitat jurídica i formativa del CICAC editat per vLex

Novetats sobre el Butlletí d’actualitat jurídica i formativa del CICAC editat per vLex

Gràcies a l’acord subscrit entre l’editorial vLex i el Consell de l’Advocacia Catalana, amb l’objectiu d’introduir millores i eficàcia al servei d’informació jurídica, ens complau informar-vos  que a partir de l’octubre de 2017 el Butlletí d’actualitat jurídica i formativa que edita vLex en exclusiva per al CICAC deixarà de ser diari i tindrà una periodicitat setmanal. D’aquesta manera, rebreu  la informació seleccionada i més destacada de la setmana en un únic dia, que serà els dijous de cada setmana.

A part del butlletí setmanal, rebreu  el primer dimarts de cada mes un butlletí especial amb la jurisprudència més destacada. El nou contingut serà en català i contindrà tant els resums de les resolucions seleccionades  com enllaços a tota la informació que hi estigui estrictament relacionada (articles normatius, jurisprudència a què fa referència, entre altres).

Consell de l’Advocacia Catalana

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca