Home / Articles Butlletí / El dret civil català del 1845 al 1978, recollit en un web

El dret civil català del 1845 al 1978, recollit en un web

La Societat Catalana d’Estudis Jurídics (SCEJ) de l’IEC ha publicat un portal web amb la jurisprudència del Tribunal Suprem espanyol dictada d’acord amb el dret civil català des del 1845 fins al 1978. El web, que permet cercar sentències per paraula clau i/o per data, inclou informació basada en l’obra d’Encarna Roca Trias i de Lluís Puig Ferriol i dades, fins ara inèdites, des del 1911 fins al 1920.

És, en conjunt, una obra fonamental per al coneixement del dret català, especialment, del dret civil, entre els segles XIX i XX, i també per al coneixement de les fonts històriques del nou dret aprovat ja pel Parlament de Catalunya i recollit en el Codi civil de Catalunya.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca