La terminologia de les voluntats digitals

Amb motiu de la tramitació al Parlament de Catalunya de la Llei de voluntats digitals, el TERMCAT ha elaborat una infografia amb la terminologia més rellevant de l’àmbit de què s’ocupa aquesta llei pionera.

Així, inclou termes que s’hi esmenten com ara voluntats digitals, registre de voluntats digitals, arxiu digital i petjada digital, i també d’altres de relacionats prou rellevants com ara identitat digital, herència digital i dret a l’oblit digital. Les denominacions es presenten en català i en aranès, i cada terme es presenta amb la seva definició. La infografia ha estat elaborada pel TERMCAT amb la col·laboració del Departament d’Assessorament Lingüístic del Parlament de Catalunya i d’experts del sector. També es pot accedir al document en pdf.

Related Articles

Back to top button