Home / Articles Butlletí / 7 de juliol: V Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana

7 de juliol: V Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana

En la V Jornada sobre Llengua i Societat, Política Lingüística, organisme organitzador de l’acte, vol explorar nous enfocaments d’aprenentatge de la llengua catalana en una societat que ha sofert canvis demogràfics, tecnològics i de consum en els darrers deu anys.

La trobada tindrà lloc el dia 7 de juliol, a l’Ateneu Barcelonès, de 9 a 14 hores. Consulteu el programa complet.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca