Nou número de la Revista de Llengua i Dret

Ja ha sortit el número 67 de la Revista de Llengua i Dret, que correspon a aquest mes de juny. En destaquem la secció monogràfica que porta per títol “Llengües i estatus. L’oficialitat importa” i que inclou articles sobre la política lingüística de Finlàndia, Malta, Suïssa i Eslovènia, entre altres, i va encapçalada per un article d’Eva Pons, directora de la publicació.

Igualment volem subratllar dos estudis sobre llenguatge administratiu i jurídic: “Escriure des del jutjat. El món del dret i el llenguatge jurídic en la novel·lística de Joan Perucho”, de la mà de Pere Torra Pla, i “De l’oral a l’escrit: locucions de l’epistolari d’un gran jurista del segle XVII”, de Josep Capdeferro Pla.

Accediu a l’últim número de la Revista de Llengua i Dret

Related Articles

Back to top button