Home / Articles Butlletí / Nou número de la Revista de Llengua i Dret

Nou número de la Revista de Llengua i Dret

Ja ha sortit el número 67 de la Revista de Llengua i Dret, que correspon a aquest mes de juny. En destaquem la secció monogràfica que porta per títol “Llengües i estatus. L’oficialitat importa” i que inclou articles sobre la política lingüística de Finlàndia, Malta, Suïssa i Eslovènia, entre altres, i va encapçalada per un article d’Eva Pons, directora de la publicació.

Igualment volem subratllar dos estudis sobre llenguatge administratiu i jurídic: “Escriure des del jutjat. El món del dret i el llenguatge jurídic en la novel·lística de Joan Perucho”, de la mà de Pere Torra Pla, i “De l’oral a l’escrit: locucions de l’epistolari d’un gran jurista del segle XVII”, de Josep Capdeferro Pla.

Accediu a l’últim número de la Revista de Llengua i Dret

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca