Home / Articles Butlletí / 7 de juliol: VII Jornada sobre Interpretació als Serveis Públics a Catalunya

7 de juliol: VII Jornada sobre Interpretació als Serveis Públics a Catalunya

El Màster en Traducció Jurídica i Interpretació Judicial, en col·laboració amb el Grup de Recerca MIRAS (Mediació i Interpretació. Recerca en l’Àmbit Social), organitza una nova edició de la Jornada sobre Interpretació als Serveis Públics a Catalunya, centrada enguany en la “Traducció i interpretació en els processos penals: el dret d’informació i la qualitat de la interpretació com a factors de garantia del procés penal”.

La Jornada compta amb dues conferències plenàries: “La dimensión comunicativa del juicio oral: la necesidad del reconocimiento” i “The impact of court interpreting on evaluations of credibility”, a càrrec, respectivament, de Javier Hernández García, president de l’Audiència Provincial de Tarragona, i de Sandra Hale, investigadora de la University of New South Wales, Austràlia.

Les investigadores de la UAB Carmen Bestué i Mariana Orozco presenten durant la trobada els resultats del projecte TIPp (Traducció i Interpretació en els processos penals).

Consulteu el programa complet

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca