7 de juliol: VII Jornada sobre Interpretació als Serveis Públics a Catalunya

El Màster en Traducció Jurídica i Interpretació Judicial, en col·laboració amb el Grup de Recerca MIRAS (Mediació i Interpretació. Recerca en l’Àmbit Social), organitza una nova edició de la Jornada sobre Interpretació als Serveis Públics a Catalunya, centrada enguany en la “Traducció i interpretació en els processos penals: el dret d’informació i la qualitat de la interpretació com a factors de garantia del procés penal”.

La Jornada compta amb dues conferències plenàries: “La dimensión comunicativa del juicio oral: la necesidad del reconocimiento” i “The impact of court interpreting on evaluations of credibility”, a càrrec, respectivament, de Javier Hernández García, president de l’Audiència Provincial de Tarragona, i de Sandra Hale, investigadora de la University of New South Wales, Austràlia.

Les investigadores de la UAB Carmen Bestué i Mariana Orozco presenten durant la trobada els resultats del projecte TIPp (Traducció i Interpretació en els processos penals).

Consulteu el programa complet

Related Articles

Back to top button