Home / Blog del President / Reunió del president de l’Advocacia Catalana, Carles McCragh, amb el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont

Reunió del president de l’Advocacia Catalana, Carles McCragh, amb el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Carles McCragh, s’ha reunit aquest dimecres, 3 de maig, amb el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, per tractar sobre temes relacionats amb la professió. A la reunió ha assistit la secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia, Patrícia Gomà.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca