VÍDEO. Dret a una vida digna. Dret a la renda garantida i als subministraments bàsics.

 

La Comissió de DDHH del Consell de l’Advocacia Catalana, amb l’objectiu de donar eines pràctiques a l’advocacia i a la societat en general per exigir als jutjats el compliments efectiu dels drets que li són reconeguts, inicia un “Cicle de sessions pràctiques sobre la justiciabilitat dels drets socials” que culminaran en el III Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana que tractarà sobre “La justiciabilitat com a garantia dels drets socials” que tindrà lloc a Terrassa el 19 i 20 d’octubre de 2017.

La cinquena sessió dels Cicles es realitzarà el dia 10 de maig de 2017 a partir de les 16.00 hores presencialment a la Sala d’Actes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers (Carrer Llevant núm. 2 de Granollers),  sota el títol Dret a una vida digna. Dret a la renda garantida i als subministraments bàsics

Us recordem que les inscripcions als Cicles son gratuïtes. Es lliurarà certificat acreditatiu d’assistència als inscrits que assisteixin a la totalitat de la Jornada

programa i inscripcions presencials

III Congrés de Drets Humans 2017

Related Articles

Back to top button