Home / Articles Butlletí / Nova campanya de Plataforma per la Llengua: SOS Justícia en Català

Nova campanya de Plataforma per la Llengua: SOS Justícia en Català

La Plataforma per la Llengua ha presentat la campanya «la Justícia, en català!», la qual ha de servir per reclamar més presència del català a l’àmbit judicial. Amb motiu de la campanya, s’han donat a conèixer tres testimonis que parlen sobre la discriminació lingüística que han patit a la justícia:

Així mateix, Plataforma per la Llengua també ha elaborat l’informe “Quins són els obstacles que impedeixen l’ús del català a la justícia?”, en què s’exposen fins a 8 motius que justifiquen la situació crítica que travessa el català. Consulteu l’informe complet.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca