Home / Articles Butlletí / Reconeixement a la tasca de les entitats que treballen pel foment de la llengua catalana

Reconeixement a la tasca de les entitats que treballen pel foment de la llengua catalana

El dilluns 25 d’abril la Generalitat de Catalunya va organitzar un acte per reconèixer la tasca de les entitats que treballen pel foment de la llengua catalana. A l’acte hi van intervenir el conseller de Cultura, Santi Vila, la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, i representants de les 189 entitats que formen el cens i que agrupen 700.000 persones. D’entre aquestes entitats destaquem les que representen el col·lectiu d’advocats catalans, com el Col·legi d’Advocats de Mataró, el Col·legi d’Advocats de Vic, el Col·legi d’Advocats de Reus i el Consell de l’Advocacia Catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca