Home / Articles Butlletí / Com es diu vistilla en català?

Com es diu vistilla en català?

Arran del nombre creixent de judicis mediàtics, una de les consultes amb resposta de què es fa ressò el portal “Terminologia jurídica” és “Com es diu vistilla en català?”. Les formes més adequades per fer-hi referència són audiència breu o vista breu. Us convidem a llegir l’entrada completa.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca