Home / Blog del President / El president de l’Advocacia Catalana, Carles McCragh, Lletrat d’Honor del Col·legi d’Advocats de Sueca

El president de l’Advocacia Catalana, Carles McCragh, Lletrat d’Honor del Col·legi d’Advocats de Sueca

El Col·legi d’Advocats de Sueca va nomenar el passat divendres, 31 de març, Lletrat d’Honor d’aquest Col·legi al president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’ICA Girona, Carles McCragh. El degà de l’ICA Sueca, Jesús Muñoz, va explicar que el Col·legi ha valorat, a l’hora d’atorgar-li el reconeixement, la trajectòria de McCragh en l’àmbit del Dret i l’Advocacia en general, així com la tasca desenvolupada a nivell de l’Administració de Justícia, dels Drets Humans o de defensa de l’ús de català a la justícia, entre d’altres mèrits. El president del Consell va manifestar el seu agraïment al Col·legi d’Advocats de Sueca per aquest reconeixement

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca