El president de l’Advocacia Catalana, Carles McCragh, Lletrat d’Honor del Col·legi d’Advocats de Sueca

El Col·legi d’Advocats de Sueca va nomenar el passat divendres, 31 de març, Lletrat d’Honor d’aquest Col·legi al president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’ICA Girona, Carles McCragh. El degà de l’ICA Sueca, Jesús Muñoz, va explicar que el Col·legi ha valorat, a l’hora d’atorgar-li el reconeixement, la trajectòria de McCragh en l’àmbit del Dret i l’Advocacia en general, així com la tasca desenvolupada a nivell de l’Administració de Justícia, dels Drets Humans o de defensa de l’ús de català a la justícia, entre d’altres mèrits. El president del Consell va manifestar el seu agraïment al Col·legi d’Advocats de Sueca per aquest reconeixement

Related Articles

Back to top button