Home / Articles Butlletí / Pel·lícules en català en cartellera i per estrenar

Pel·lícules en català en cartellera i per estrenar

Destaquem quatre pel·lícules que s’ofereixen en català. Una ja és en cartellera: Nadó en cap (infantil); dues acabades d’estrenar i ja en cartellera: Lady McBethUna història de venjança (s’estrenen el 28 d’abril); i dues que s’estrenen en breu: Boris sense Béatrice (19 de maig) i Churchill (25 d’agost).

Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca