Home / Articles Butlletí / “Contraban d’éssers humans” i “tràfic de persones”

“Contraban d’éssers humans” i “tràfic de persones”

El portal Terminologia jurídica ha publicat un nou comentari relatiu als delictes de contraban i tràfic d’éssers humans, termes fins ara no normalitzats que patien interferències de la llengua castellana. Consulta el comentari complet

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca