Home / Articles Butlletí / Es posa en marxa el Voluntariat per la Llengua virtual

Es posa en marxa el Voluntariat per la Llengua virtual

Enguany es posa en marxa la modalitat virtual del programa Voluntariat per la llengua (VxL) per tal que les persones que no poden trobar-se de manera presencial amb la seva parella lingüística ho puguin fer a través de videoconferència. El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Amb la nova modalitat virtual, els participants podran practicar el català sense estar condicionats pel lloc on visquin o per qualsevol altre motiu.

El programa és iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) i en porta la gestió el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

Més informació: http://www.vxl.cat/

Postal electrònica del VxL : http://arxius.cpnl.cat/edicions/vxl/virtual/cpnl_junts.html

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca