Es posa en marxa el Voluntariat per la Llengua virtual

Enguany es posa en marxa la modalitat virtual del programa Voluntariat per la llengua (VxL) per tal que les persones que no poden trobar-se de manera presencial amb la seva parella lingüística ho puguin fer a través de videoconferència. El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Amb la nova modalitat virtual, els participants podran practicar el català sense estar condicionats pel lloc on visquin o per qualsevol altre motiu.

El programa és iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) i en porta la gestió el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

 
Més informació  o  obriu la postal electrònica.

Related Articles

Back to top button