Home / Articles Butlletí / El CICAC col·labora en el II Torneig de debat jurídic a la UAB

El CICAC col·labora en el II Torneig de debat jurídic a la UAB

La Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana participa un cop més en el II Torneig de debat jurídic en català de la Universitat Autònoma de Barcelona. El Grup d’Argumentació i Debat de la Facultat de Dret de la UAB organitza aquest torneig, el qual busca impulsar dins la comunitat acadèmica l’aprenentatge i el desenvolupament, en llengua catalana, d’un conjunt de tècniques comunicatives molt útils per a l’exercici professional.

El torneig es realitzarà els dies 6 i 7 d’abril d’enguany i tindrà com a tema central: “Qui ha de declarar la preadopció? L’Administració o els jutges”.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca